Snel naar
Inhoud

De smulsteen

Even in de oven en genieten maar!

Nu nieuw bij uw Keurslager, de Bourgondische ovensteen: de smulsteen.

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180°C en in 25-30 minuten, gegaard. En door de bijgeleverde gietijzeren houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Bulgaarse smulsteen € 15,95 p.st.

  • varkenshaas
  • aardappelwedges
  • paprika
  • courgette
  • broccoli

Franse smulsteen € 15,95 p.st.

  • varkenshaas
  • haricot verts
  • broccoli
  • aardappelwedges

Hollandse beenham smulsteen € 15,95 p.st.

  • beenham
  • haricot verts
  • maïs
  • aardappelwedges

Smulsteen mixed grill € 19,95 p.st.

  • varkenshaas
  • kipfilet
  • biefstuk

 

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen

  • 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.
  • de smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.
  • zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen
  • de smulsteen inclusief houder krijgt u in bruikleen, De borg hiervoor is € 15,00. Deze ontvangt u terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.
  • de smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak