Snel naar
Inhoud

Rundvlees

Passie voor puur rundvlees

‘Mals en luxe rundvlees van het Twentse land’, dat is het rundvlees waar Peter Lutke Veldhuis van Vleesvee Integratie Twente (VIT) gepassioneerd over kan vertellen. Zijn bedrijf verwerkt als rundvleesgrossier wekelijks circa 80 luxe runderen en stieren en levert het kwaliteitsrundvlees voornamelijk aan ambachtelijke slagers.

 

Van het Twentse land…

Als rechtgeaarde Tukker is hij niet alleen trots op mooi vee, maar ook op zijn Twentse land waar volgens Lutke Veldhuis nog rust en ruimte is. Hij woont middenin het groen, op de glooiende essen. Peter leerde het vak van zijn vader, die de veehandel combineerde met een café. Een combinatie die veel voorkwam in het katholieke Twente in die tijd. In de jaren 80 komt de vleesveehouderij sterk op gang in Nederland.  Zijn bedrijf is uitgegroeid tot één van de meest gespecialiseerde vleesveebedrijven in Nederland.

 Passie voor puur

Het thema ‘puur’ is voor Lutke Veldhuis een thema naar zijn hart. Hij heeft een enorme passie voor zijn vak. Hij levert bij voorkeur aan klanten die eenzelfde topkwaliteit nastreven en dezelfde hoge eisen aan een produkt stellen.

Keurslagerij Van De Weg

Wij staan volledig achter de 'puur natuur' manier waarop VI Twente met haar runderen omgaat, wij zijn dan ook bijzonder trots u dit mooie product aan te kunnen bieden.