Snel naar
Inhoud

Historie

Al tientallen jaren is de naam " van de Weg" een begrip in onze regio als een vakkundig 'Keurslager' die met name bekend staat om de vele eigengemaakte producten. "Keurslagerij M. van de Weg" in Genemuiden opende haar deuren op 2 oktober 1995.

Het begon allemaal met de overname van " Keurslagerij Anton van der Steeg". Een slagerij die al meer dan 80 jaren gevestigd was in Genemuiden. De vele uitstekende producten die in de omgeving bekend stonden, werden overgenomen. Er werd gezocht naar nieuwe producten. En, indien nodig, werden bestaande producten verbeterd.

Uitbreiding assortiment

De omzet steeg gestaag, mede door de nieuwe service in buffetten en hapjesschotels. Door de aanschaf van een "steamer" ( een kook-oven-bak-combinatie voor de horeca) kunnen nu ook grotere groepen worden bediend en is een snelle levering van maaltijden gegarandeerd.Op 21 mei 2011 breekt er, door kortsluiting in de meterkast, brand uit in de slagerij in Genemuiden. Het hele pand gaat in vlammen op. Er valt niets meer te redden. Na een korte periode in een winkelwagen, is "Keurslagerij M.van de Weg" overgegaan naar een noodwinkel aan de Klaas Fuitestraat. Op deze plek is inmiddels een ruime winkel, worstmakerij en productie-omgeving gebouwd die in 2012 feestelijk is geopend. Een schitterende, moderne, sfeervolle winkel, waar "Keurslagerij M.van de Weg" weer trots haar klanten kan ontvangen.

Tijdens deze tragedie is ondertussen in Zwolle-Zuid een Keurslagerij overgenomen. Deze slagerij biedt naast het vertrouwde kwaliteitsvlees van de Keurslager, ook een ruim assortiment van vers bereide maaltijden aan. Dit alles onder de naam: "Keurslagerij / Meat en Meals M. van de Weg. "
In Zwolle-Zuid bereidt een Chef-kok dagelijks verse maaltijden, die ook hun weg vinden naar de winkel in Genemuiden